Sunday, November 21, 2010

ish!la..aq ade blog rupenye,,haha

hah!!ape kne ngn tajuk bby ni??ish!la..aq ade blog rupenye....ish!!thanks kat sis sakinah or nme fb nye cik sakinah yang ini krne tlh ingtkan aq tok update blog,,diolog dy begini "oit cik abo2 sntiaselah update blog anda k,,jgn biar kan bersarang suda"haha,,ternyata sis ni agak lezer mulotnye,,ahha,,hye sis!jgn mara!gurau2 mnje je kott,,haha,,ok lah bby pown just update if ade kaitan dgn haty,,ig skit aty ke ape ke bwu update,,well!u know me,,haha,,hurm aktiviti ary ni
1:bgon tidow kne amukan puaka oleh mak abh.."baby!!bgon kow skrg!mne tak gemok bdn asyk membute je!!"ish!!geram,,so aq peduli ape,,tidow je
2:mlm td gayot smpi pkul 5 pg,,wah!!ngn scndle seyh,,,beruntung scndle tu bergayot ngn bby,,hahaha,,,
3:ary ni ade date ngn scndle,,but takot g tau abah coz comferm tak dpt kluar pnye..dgr2 cter abah nk blik kg,,so sng la siket aq dating,,haha,,hope mnjadi,,ahha,,
4:bby tlh menegor sakinah yg ini tntg cre dy,,wow!!i like cre dy,,like rini af..lalu aq pown memuji dy,,habis,,kembang giler dy,,ahha,,miiuaww!!!
k la dah tak de bnde nk cter,,see u,,update ni pown terpkse stlh di pPERLI OLEH SAKINAH!!HAHAHAH

3 comments:

  1. Wah lenkali nak promote letak skali gmbo okkk??

    ReplyDelete
  2. naz::haha,,ape r,,miauw!!
    sis::erk!!ta mau,,jtoh saham t,,hahaha

    ReplyDelete